Køb de 110+ tilbud, der stadig er live efter Amazon Prime Day

— Anbefalinger er uafhængigt valgt af Revieweds redaktører. Køb du foretager via vores links kan give os en kommission.

Amazon Prime Day er kommet og gået igen, men det betyder ikke, at du er gået glip af fantastiske rabatter. Faktisk har Amazon stadig en stor samling af boligudstyr, teknologi og mere, som du kan få til nogle af de laveste priser online. Uanset om du har brug for et kraftfuldt tv, kompakte øretelefoner eller bare en hyggelig frakke til det kommende efterår, er der stadig masser af måder at få mest muligt ud af Prime Day, selvom dagen er omme.

10 bedste Amazon Prime Day-tilbud, du stadig kan shoppe

 1. Barefoot Dreams CozyChic 3-delt loungesæt til $53 (spar $112)
 2. Waterpik Aquarius Water Flosser til $59,99 (Spar $40)
 3. Blink Mini Indoor Security Camera, 3-Pack for $84,99 (Spar $14,99)
 4. Beats Fit Pro True Wireless Noise Cancelling Earbuds til $159,95 (Spar $40)
 5. eufy RoboVac Max 11S Robotstøvsuger til $159,99 (Spar $90)
 6. Apple AirPods Pro til $169,99 (Spar $79,01)
 7. iRobot Roomba 692 Robotstøvsuger til $227 (Spar $72)
 8. Apple 10,2-tommer 2021 iPad fra $309 (Spar $20)
 9. TCL 65-tommer 6-serie 4K UHD Dolby Vision HDR QLED Roku Smart TV til 999,99 USD (Spar 500 USD)
 10. LG 65-tommer OLED C1-serien Alexa Indbygget 4K Smart TV til $1.599,99 (Spar $900)

Køb Amazon Prime Day-tilbud

OPDATERING 15:00 EST: Vi er langt forbi slutningen af ​​Amazon Prime Day i år, men der er stadig masser af kvalitetsvarer til salg lige nu. Vi opdaterer denne side i løbet af dagen med prisændringer, genopfyldning af varer og nye tilbud, så du kan finde præcis det, du har brug for til pungvenlige priser. — Jon Winkler, anmeldt.

Der er stadig masser af post-Prime Day-tilbud på tonsvis af Anmeldte godkendte produkter, hvoraf nogle også kan findes hos konkurrerende forhandlere. Stadig nysgerrig efter Prime og hvad det har at tilbyde? Tilmeld dig en rabat og nyd alle fordelene ved et Prime-medlemskab, plus du får et kæmpe forspring med at spare op til Prime Day 2023.

Her er alle butikker, der kører konkurrerende Prime Day-udsalg: Køb de bedste tilbud fra Target, Best Buy, Walmart og mere

Nordstrom jubilæumsudsalg 2022: Jubilæumsudsalget er live for kortholdereshop 50+ tilbud på Spanx, Zella og Nike

Smarthjem-tilbud efter Prime Day

Bring dit hjem ind i fremtiden med disse rabatter på smarte hjemmeenheder, der stadig er tilgængelige hos Amazon. Du kan spare elektricitet med smarte pærer, være sikker med hjemmeovervågningskameraer og mere til salg lige nu.

Tekniske tilbud efter Prime Day

Disse Prime Day-teknologitilbud inkluderer rabatter på noget af det bedste teknologi, vi nogensinde har testet. Leder du efter ny bærbar teknologi? Snap Google Pixel 6 Pro for 210 USD i rabat i dag med et etui inkluderet. Køb alle de bedste Prime Day-teknologitilbud nedenfor.

Få fantastiske besparelser på disse post-Prime Day tech-tilbud på smartphones, mikrofoner og mere.

TV-tilbud efter Prime Day

Amazon har masser af kvalitets-tv’er af alle slags til store rabatter. Køb vores bedste tv-valg, inklusive $900 i rabat på dette 65-tommer LG-tv.

Forbedre dit syn på dine yndlingsserier og -film med disse post-Prime Day TV-tilbud.

Bærbar, pc og tablet tilbud efter Prime Day

Uanset om du har brug for en ny bærbar computer til college eller en holdbar tablet til yngre børn, er der ingen mangel på computerkraft til rådighed, selv efter Prime Day.

Disse post-Prime Day-tilbud på bærbare computere og tablets giver dig mulighed for at spare store penge på nogle af de mest kraftfulde enheder på nettet.

Hovedtelefontilbud efter Prime Day

Hvis du leder efter nye høretelefoner til sommer, har vi dækket dig. Vores tester var begejstret for Apple AirPods Pro, og i dag kan du spare $79 på et par. Fra over-the-ear par til kompakte øretelefoner, der er en post-Prime Day-aftale for enhver type audiofil.

Tag dine yndlingssange med på farten med disse Post-Prime Day-tilbud på hovedtelefoner og øretelefoner.

Fashion post-Prime Day tilbud

Leder du efter farverige Crocs? Måske vil du have en af ​​de bedste T-shirt bh’er, vi har testet? Vi har alt det og mere til på udsalg i dag.

Tilføj nogle smarte looks til din garderobe denne sommer med disse post-Prime Day modetilbud.

Tilbud om bolig og møbler efter Prime Day

Køb disse post-Prime Day-hjemtilbud på alt fra møbler til smarte sikkerhedsenheder. Shoppere kan få en større model af en af ​​vores foretrukne robotstøvsugere i Eufy RoboVac 11S Max. Typisk noteret for $249,99, er det smarte husholdningsapparat tilgængeligt til 36% rabat til $159,99. Der er mere, hvor det kom fra, se flere tilbud nedenfor.

Hold dit hjem ryddeligt med disse post-Prime Day-tilbud på robotstøvsugere, møbler og meget mere.

Køkken tilbud efter Prime Day

Et af de lækreste køkkentilbud efter Prime Day er Dash Deluxe hurtige æggekoger, der i øjeblikket har 17 % rabat, og det koster 24,99 USD i udvalgte farver. Vi elsker standard Dash æggekoger for dets enkle design og hvor godt den tilberedte æggeretter. Køb flere Prime Day køkkentilbud nedenfor.

Opdater dine madlavningsevner med disse post-Prime Day køkkentilbud på alle slags apparater og mere.

Fitness og livsstil efter Prime Day-tilbud

Køb vores foretrukne post-Prime Day fitness- og livsstilstilbud i dag for besparelser på varmepuder, babyservietter og meget mere. Snap Fitbit Charge 5, vores foretrukne fitness-tracker, for 27 % rabat på $109,95. Charge 5 har et komfortabelt design og en brugervenlig grænseflade, der alle rummer et væld af sundhedsbevidste funktioner, så du kan holde øje med dine fremskridt i fitness.

Hold dig sund i år med disse post-Prime Day-tilbud på massageapparater, babyservietter og vandtråd.

Skønhedstilbud efter Prime Day

Uanset om det er en forfriskende ansigtsspray til sommeren, Revlon stylingbørsten, som vi ikke kan stoppe med at begejstre for, eller hårpleje, som Amazon-kunder elsker, vil du gerne fylde din skønhedspose med disse post-Prime Day-tilbud.

Disse post-Prime Day skønhedstilbud inkluderer alt fra tandbørster til parfume.

Streaming af tilbud efter Prime Day

Uanset om du er en bogorm eller en audiofil, kan Amazons tilbud på streamingtjenester hjælpe med at holde dig underholdt. Prime-medlemmer kan få en måneds prøveversion af Amazon Music Unlimited, en af ​​vores yndlingsmusikstreamere, helt gratis. Få adgang til over 75 millioner sange og podcasts på din bærbare computer, tablet og smartphone.

Tag underholdning med på farten med disse Amazon-streamingtjenester, der stadig er til salg efter Prime Day.

Toy post-Prime Day tilbud

Lego-sæt, Nerf-våben og mere er alt sammen til salg selv efter Amazon Prime Day 2022. Udstyr dine børn med det nyeste og bedste legetøj og spil (eller tag noget væk til dit indre barn) med disse vindende post-Prime Day-tilbud.

Hav det sjovt hele året rundt med disse post-Prime Day-tilbud til indendørs og udendørs.

Amazon Prime Day-tilbud: Apple AirPods Pro er $79 i rabat i dag til Amazon Prime Day 2022

Der er mere, hvor denne aftale kom fra. Tilmeld dig Reviewed’s Perks and Rec-nyhedsbrev, og vi sørger for, at de kommer hver søndag til fredag.

Amazon Prime Day 2022: Shoppingguide

 • Walmart post-Amazon Prime Day-salg: Spar stort på Sony, Instant Pot og Shark
 • Bedste køb efter Amazon Prime Day-salg: Episke tilbud på Apple, Samsung og LG
 • Lowes salg efter Amazon Prime Day: Få tilbud på apparater, værktøjer og smarte enheder
 • Samsung post-Amazon Prime Day-salg: Få tilbud på Prime Day-niveau på telefoner, tv’er, ure, tablets og mere
 • Målret efter Amazon Prime Day-salg: Spar på KitchenAid, Ninja og Threshold at Target
 • Wayfair post-Amazon Prime Day-salg: Spar på All-Clad, KitchenAid og mere
 • Prime Day Amazon-enhedstilbud er stadig tilgængelige: Spar på Echo-smarthøjttalere, tv’er og sikkerhedskameraer
 • Prime Day tech-tilbud er stadig tilgængelige: Køb de bedste Samsung-, Apple- og LG-tilbud på udsalg lige nu
 • Prime Day bolig- og møbeltilbud er stadig tilgængelige: Spar på KitchenAid, Sun Joe og iRobot
 • Prime Day køkkentilbud er stadig tilgængelige: Få store rabatter på Ninja, KitchenAid og Misen
 • Prime Day TV-tilbud er stadig tilgængelige: Top-tv-salg hos Amazon, Best Buy og Walmart
 • Prime Day-tilbud på tøj og mode er stadig tilgængelige: Shop stilfulde udsalg fra Champion, Adidas og Ray-Ban hos Amazon

Hvad er Amazon Prime Day?

Amazon Prime Day er en årlig to-dages shoppingbegivenhed for Amazon Prime-medlemmer. Hvert år mødes salget med doorbuster-tilbud på nogle af vores yndlingsprodukter – tænk enorme besparelser på hovedtelefoner, robotstøvsugere, frituregryder og meget mere. Det eksklusive to-dages udsalg er tilgængeligt for både nye og eksisterende Prime-medlemmer. Ikke en Amazon Prime-abonnent endnu? Bare rolig, du kan tilmelde dig allerede nu.

Skal du have et Amazon Prime-medlemskab for at købe Prime Day-tilbud?

Ja. Amazon Prime Day er eksklusivt for Prime-medlemmer, derfor begivenheden byder på de bedste tilbud for dem med et Prime-abonnement. Hvis du ikke er Prime-medlem, kan du shoppe disse fantastiske tilbud ved at tilmelde dig en Amazon Prime gratis prøveperiode eller et Prime-medlemskab i dag. Et standard Amazon Prime-medlemskab vil give dig $14,99 om måneden, eller $139 for et års abonnement. I mellemtiden kan studerende og kvalificerede statsstøttemodtagere tilmelde sig Prime med op til 50 % rabat.

Hvornår er Amazon Prime Day 2022?

Amazon Prime Day startede Tirsdag den 12. juli og sluttede på Onsdag, 13. juli. Vi oplevede tonsvis af prisfald, der førte til Prime Day, med endnu dybere rabatter tilgængelige i dag. Hvis du ikke er Amazon Prime-medlem endnu, har vi endda fundet et par måder, hvorpå du kan tilmelde dig op til 50 % rabat lige nu.

Tilmeld dig Amazon Prime

Er Prime Day 2022 forbi?

Ja. Dette års Prime Day-begivenhed sluttede d onsdag den 13. juli. Selvom begivenheden er slut, tilbyder Amazon stadig masser af tilbud til shoppere med og uden et Prime-medlemskab.

Hvad skal jeg købe under Amazon Prime Day?

Hvis du har ventet på store rabatter på tv’er, bærbare computere, bordpladeapparater eller robotstøvsugere, tilbyder Amazon Prime Day-nedsættelser sjældne rabatter på hundredvis af bedst sælgende mærker. I de forløbne år har Amazon Prime Day pralet af imponerende besparelser på ting med store billetter, hvilket gør det til det perfekte tidspunkt at investere i nye gadgets og ting til hjemmet. Hvis du ønsker at forbedre dit hjemmeunderholdningsopsætning, foreslår vi shoppingtilbud på topbedømte smart-tv’er. I mellemtiden, hvis du ønsker at tilberede retter af restaurantkvalitet derhjemme, skal du kigge efter nedslag på kundefavoritluftfrituregryder og trykkogere.

Amazon Prime Day 2022 køkkentilbud er stadig tilgængelige: Spar på køkkenmaskiner, bestik og køkkengrej med Amazon Prime Day køkkentilbud på Ninja, GE og KitchenAid

Hvor lang er Amazon Prime Day?

Amazon Prime Day er en 48-timers shoppingbegivenhed. Selvom tilbuddene kun vil være tilgængelige i to dage, er salget på hele webstedet en af ​​de bedste muligheder for at score must-have gadgets og boligvarer til et godt stykke under detailværdi året rundt.

Hvornår sluttede Amazon Prime Day?

Amazon Prime Day sluttede den onsdag13. juli23:59 PST. Mens nogle af de mest iøjnefaldende tilbud med de største rabatter allerede er udløbet, er nogle stadig tilgængelige lige nu. Endnu bedre nyheder for kyndige shoppere: Andre konkurrerende udsalgsbegivenheder – inklusive Nordstroms legendariske jubilæumsudsalg – løber langt efter slutningen af ​​Prime Day.

Hvilke tilbud er stadig tilgængelige efter Amazon Prime Day?

Uanset hvad det er, du shopper efter, er der stadig tonsvis af Amazon Prime Day-rabatter, du kan vinde lige nu. Forhandleren tilbyder rabatter i hele kategorien, herunder prisnedsættelser på smart teknologi, køkkenredskaber, hjemmeprodukter, skønhedsartikler, modeartikler, fitness-gadgets, forældre-must-haves og meget mere. Hvis du har en Fire TV, Kindle, Echo-højttaler eller en anden Amazon-enhed på din ønskeliste, har Amazon stadig masser af store rabatter tilgængelige.

Hvilke konkurrerende butikker tilbyder stadig Amazon Prime Day-rabatter?

Selvom Amazon Prime Day er eksklusivt for Amazon, tilbyder masser af andre populære forhandlere typisk lignende salg. Vi ser salg på topbedømte produkter hos Walmart, Target, Bed Bath & Beyond, The Home Depot, Wayfair og Best Buy. Hvis du ikke har en Amazon Prime-konto, kan det være en god idé at shoppe alternative forhandlere, der tilbyder prismatchende tjenester.

Køb Amazon Prime Day-tilbud

Få tilbud og shoppingrådgivning leveret direkte til din telefon. Tilmeld dig sms-beskeder fra eksperterne på Reviewed.

Produkteksperterne på Gennemgået få dækket alle dine indkøbsbehov. Følg Anmeldt den Facebook, Twitter, Instagram, TikTok eller Flipboard for de seneste tilbud, produktanmeldelser og meget mere.

Priserne var nøjagtige på det tidspunkt, hvor denne artikel blev offentliggjort, men kan ændre sig over tid.

Leave a Comment